Наше опитування
Як часто Ви приймаєте участь у Богослуженнях?
 
Статистика

Соціальне
Facebook

Божий Сіяч подобається

Home Парафіяльні новини
парафіяльні новини
Сердечно вітаю вас зі святом Покрови Пресвятої Богородиці і Пріснодіви Марії PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Вівторок, 14 жовтня 2014, 08:51

Сердечно вітаю вас з цим величним святом Покрови Пресвятої Богородиці. І нехай на всіх нас зійде Божа благодать, а душі наповняться любов’ю, щирістю й всепрощенням, нехай наші серця єднає незгасне світло віри і в усьому нам допомагає високе заступництво Божої Матері. Саме тому, у цей день хочу побажати усім нам єдності, миру, добра щодня, щомиті, повсякчас. Козацького здоров´я усім, щастя, незламної віри в Україну та її народ, віри усім, надії та любові. Слава Україні.

Останнє оновлення на Вівторок, 14 жовтня 2014, 09:38
Детальніше...
 
Вітаємо маленького християнина PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Субота, 11 жовтня 2014, 17:57

Сьогодні удостоївся прийняти Святе Хрещення та Миропомазання-Гончарук Ілля Рост. Бажаємо новоохрещеному Іллі зростати у Божій любові,зичимо хресним Данилюк Р.В. Іжко В.П. Тонконог Д.В. Фомічова А.П. та рідним батькам Многая Літ!

Детальніше...
 
Вітаємо маленьку християнку PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Субота, 11 жовтня 2014, 10:22

Сьогодні удостоїлася прийняти Святе Хрещення та Миропомазання- Cошинська Катерина Сергіївна. Бажаємо новоохрещеній зростати у Божій любові,зичимо хресним Смолявський А. Корольков А. Мезенцева Л. Задояна Т. та рідним батькам Многая Літ!

Останнє оновлення на Субота, 11 жовтня 2014, 18:13
Детальніше...
 
Вітаємо християнина з прийняттям Таїнства Хрещення та Миропомазання! PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Субота, 11 жовтня 2014, 07:48

Сьогодні удостоївся прийняти Святе Хрещення та Миропомазання- Крамар Роман Мик. Бажаємо новоохрещеному Роману зростати у Божій любові.

Останнє оновлення на Субота, 11 жовтня 2014, 07:56
Детальніше...
 
Іконостас – окраса і духовна близькість до Бога PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Четвер, 28 серпня 2014, 14:14

Храм «Всіх Святих Землі Української» м.Тальне незабаром прикрасить новий іконостас, зроблений на замовлення та за кошти о.Степана Драбика. Іконостас – не лише важливий елемент оздоблення храму, він розділяє церкву на дві частини - вівтар, середня частина храму і притвор.
Виготовлення іконостасу - процес надзвичайно відповідальний, вимагає великих знань в області церковного мистецтва. Майстри з Тернопільської обл. Чортківського р-ну с.Ягільниці, батько із сином Карп’юк Володимир і Карп’юк Петро, виконали замовлення добросовісно. Різьбою іконостасу, райськими і дияконськими воротами займаеться Малецький Петро з села Пробіжна Чортківського району Тернопільської області.
Цей різьблений витвір мистецтва, який обіцяють завершити до кінця жовтня цього року, стане не лише ще однією окрасою храму, він допоможе вірникам відчути ще більшу духовну близькість до Бога. Дякую Господу Богу, майстрам за працю, здоров’я міцного, мирного неба, заступництва в різних життєвих ситуаціях . Бог завжди є з нами.

Останнє оновлення на Четвер, 28 серпня 2014, 14:52
Детальніше...
 
Благословення дітей до школи PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Четвер, 28 серпня 2014, 10:00

У храмі "Всіх Святих Землі Української" вже стало традицією у останню неділю перед 1 вересням благословляти дітей до школи. Сьогодні на Успіння Пресвятої Богородиці Після Літургії відбувся чин благословення дітей на успішний новий навчальний рік. Маленькі прихожани, їхні мами і тата, бабусі й дідусі, схиливши перед Господом коліна, молилися за Боже благословення, поміч і покров дітей у новому навчальному році. Вітаємо Вас, дорогі діти, з початком нового навчального року. Нехай милосердний Господь оберігає Вас на всіх життєвих шляхах і благословляє мудрістю, старанністю, розумом та послухом вчителям, а ваша наполеглива праця приносить добрі плоди.

Детальніше...
 
Преображення Господа, Бога і Спаса нашого Іісуса Христа PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Понеділок, 25 серпня 2014, 16:31

19 серпня, православна церква відзначає Преображення Господнє, а у народі називають це свято - Яблуневий Спас. Згідно із християнською традицією, Преображення Господнє - це свято, встановлене на згадку про велику подію з життя Ісуса Христа, коли він, здійснивши половину свого земного служіння і достатньо довівши свою божественність вченнями та чудесами, вирішив ще особливим чином показати учням славу свого Божества. Преображення показало наявність в Ісусі подвійної природи - божественної та людської. При Преображенні було явлення Сина при свідченні Батька і Святого Духа, тобто, явлення усіх ликів Святої Трійці. Під час цього не сталося зміни божественної природи Христа, - навпаки, його божественність була виявлена у його людській природі. Тож вітаємо вас з цим знаменним святом і нехай в вашому житті панує мир, спокій і добро! Нехай горе і нещастя обходять стороною ваш дім! Щастя, успіху вам і вашим родинам! Нехай з нами буде зажди Господь Бог!

Останнє оновлення на Понеділок, 25 серпня 2014, 17:15
Детальніше...
 
Вітаємо маленькького християнина з прийняттям Таїнства Хрещення та Миропомазання! PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Неділя, 03 серпня 2014, 13:08

Сьогодні удостоївся прийняти Святе Хрещення та Миропомазання- Солодюк Тимофій Олек. Бажаємо новоохрещеному Тимофію зростати у Божій любові,зичимо хресним Галицькому О.П. Книш С.В. та рідним батькам Многая Літ!

Останнє оновлення на Неділя, 03 серпня 2014, 13:15
Детальніше...
 
Вітаємо маленьку християнку PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Субота, 26 липня 2014, 13:43

Сьогодні удостоїлася прийняти Св'яте Хрещення та Миропомазання- Зданевич Аполінарія Вікторівна Бажаємо новоохрещеній зростати у Божій любові,зичимо хресним Біленко Я.Ю. Музика Н.М. та рідним батькам Многая Літ!

Детальніше...
 
Вітаємо маленького християнина PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Неділя, 20 липня 2014, 20:25

Сьогодні удостоївся прийняти Святе Хрещення та Миропомазання- Вовк Олексій Юр. Бажаємо новоохрещеному Олексію зростати у Божій любові,зичимо хресним Курницький Ю.М. Голуб Н.В. Кулик Р.Г. Драч І.В. та рідним батькам Многая Літ!

Останнє оновлення на Неділя, 20 липня 2014, 20:55
Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Наступна > Кінець >>

Сторінка 6 з 9
Ікона дня

 

Рекомендую переглянути
Наш банер

Тальне

<a href="http://talne-cercva.com.ua/"><img src="http://talne-cercva.com.ua/images/banners/s.gif" border="0" alt="Тальне" hspace="50" width="95" height="33" /></a></p>

Погода Тальне