Наше опитування
Як часто Ви приймаєте участь у Богослуженнях?
 
Статистика

Соціальне
Facebook

Божий Сіяч подобається

Home
парафіяльні новини


Вітаємо! PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Неділя, 17 червня 2018, 10:23

Васильківський Михайло Васильович Народжений 13 листопада 2014р.Б в родині Васильківських Бажаємо хресним батькам Ватаманюку Василю Маркевич Олені довірену їм, духовну дитину, бути добрим християнином. Вітаємо з охрещенням Михайла. Нехай Господь благословляє цю дитину, А добрий ангел помагає крокувати, Стежками християнського життя. До сповіді,та першого причастя, До гарних вчинків, визначних подій, Бажаємо усій родині щастя, В духовній єдності святій! На МНОГІЇ І БЛАГІЇ ЛІТА.
Останнє оновлення на Неділя, 17 червня 2018, 10:42
Детальніше...
 
Вітаємо! PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Субота, 16 червня 2018, 17:51

Оліяш  Владислав Володимирович  Народжений 12 червня 2017 р.Б в родині Володиимра та Ольги. Бажаємо хресним батькам, Качуренко Сергій  , Повх Альона ,Трясоруб Олег  Дудник Яна  довірену їм, духовну дитину, бути добрим християнином. Вітаємо з охрещенням Владислава, Нехай Господь благословляє цю дитину, А добрий ангел помагає крокувати, Стежками християнського життя. До сповіді,та першого причастя, До гарних вчинків,визначних подій, Бажаємо усій родині щастя, В духовній єдності святій! На МНОГІЇ І БЛАГІЇ ЛІТА.
Останнє оновлення на Субота, 16 червня 2018, 18:12
Детальніше...
 
Відзначили храмове свято церкви Всіх святих, у землі українській прославлених PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Вівторок, 12 червня 2018, 12:50

Ось і сьогодні відчуваємо особливе піднесення, прохаючи про заступництво перед троном Всевишнього у наших болях та немочах святих рівноапостольних великих князів і просвітителів української землі Володимира та Ольгу, стовпів віри й славетних воїнів Христових,

Останнє оновлення на Вівторок, 12 червня 2018, 13:31
Детальніше...
 
Вітаю з величним і світлим святом Благовіщення PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
П'ятниця, 06 квітня 2018, 11:05

Весна…Усе оживає, пробуджується зі сну до життя, усе навколо наповнюється світлом, теплом, красою, радістю пташиного співу. Серед цієї краси природи до нас приходить духовна радість, вістка про близький прихід Месії. Ця вістка про прихід і народження у людському тілі Месії-Спасителя, який звільнить людей від гріха, стала для людей всіх віків і поколінь духовною весною. В основі свята Благовіщення – повідомлення архангела Гавриїла Діві Марії «благої вісті» про народження у неї божественного немовляти, Спасителя роду людського.

Детальніше...
 
Вітаю вас зі святом PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Неділя, 01 квітня 2018, 19:01

Вербна неділя

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 9 з 35
Ікона дня

 

Рекомендую переглянути
Наш банер

Тальне

<a href="http://talne-cercva.com.ua/"><img src="http://talne-cercva.com.ua/images/banners/s.gif" border="0" alt="Тальне" hspace="50" width="95" height="33" /></a></p>

Погода Тальне