Наше опитування
Як часто Ви приймаєте участь у Богослуженнях?
 
Статистика

Соціальне
Facebook

Божий Сіяч подобається

Home БЛАГОДІЙНІСТЬ
БЛАГОДІЙНІСТЬ
Разом до Перемоги PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
П'ятниця, 19 серпня 2022, 09:09

 


З 2014 року ми боремося на сході України з російським агресором, але повномасштабне вторгнення, що сталося вранці 24 лютого 2022 року змінило кожного українця. Звичайно, ми ні на хвилину не переставали вірити, що добро переможе зло, що зможемо здолати своїх ворогів. Наші волонтери здивували весь світ. Повністю вдягнути армію, прогодувати і забезпечити вояків – не так просто. Ми зробили це – маємо армію, але продовжуємо дивувати світ: купуємо чи даруємо авто для потреб ЗСУ, віддаємо свої хати, речі, продукти українцям, які змушені покидати окуповані території, які залишилися без даху над головою… Усі, хто знаходиться вдома, підтримують усіх, хто перебуває на передовій ліній фронту. Безперечно, ми здивували не тільки ворога, а й увесь світ: ніхто не думав, що так можна любити свою країну, щоб віддавати за неї найцінніше – своє життя, у боротьбі з ворогом об’єдналися всі – від маленьких до найстарших громадян. Трагічні події, які відбуваються зараз в Україні, змінили світогляд українців назавжди, змусили переосмислити все, що було до моменту повномасштабного нападу росії. Громада храму Всіх Святих Землі Української докладає багато зусиль, щоб допомогти воїнам. Напередодні Медового Спаса зібрали продукти харчування та відправились на Донеччину в зону бойових дій. Воїни – кращі сини і доньки України – дякують усім небайдужим людям, адже для них це не просто продуктові посилки, а насамперед моральна підтримка – відчуття єдності, віра, що їхні зусилля не даремні. Працюймо кожен на своєму «фронті» – і незабаром настане мир. Отець Степан Драбик

Детальніше...
 
За покликом душі PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Середа, 26 жовтня 2016, 09:36

У зоні бойових дій, коли руйнується простір і час, до яких ми звикли у повсякденні, людина стає дуже незахищеною, але разом з тим і дуже справжньою. Там набувають ваги справжні цінності. Це важко відчути в мирному повсякденні, де кожен має свій статус та певне сприйняття. А там – суцільна боротьба за виживання, за життя. Людські стосунки стають дуже чистими. Там військовослужбовці по-іншому відчувають свободу. Завдання капелана – допомогти побачити людині її потужний духовний потенціал, аби воїни вірили в перемогу добра над злом. Капелан теж воює, тільки в сфері духовній. Захисник України сьогодні не має права втратити своєї людської гідності. Він має знати: він тут тому, що любить тих, хто залишився за його плечима. Капелани відзначають, що важливо вчасно розпізнати, відчути проблему та надати допомогу. Навіть щира душевна розмова чи молитва може стати вирішальною. За волонтерську діяльність 24 серпня у День Незалежності України мені вручили медаль За покликом душі від 5-го Бату УДА. Для мене це не просто подяка від народу, а те, що я розумію, що це і мій народ, і моя праця потрібна суспільству. На жаль, багатьох Героїв нагороджували посмертно. Вічна слава героям, що полягли за свободу і незалежність нашої Батьківщини! Ми повинні боротися усі разом з вірою в перемогу. У єдності сила українців.

Останнє оновлення на Четвер, 22 грудня 2016, 12:21
 
Добро переможе PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Понеділок, 28 березня 2016, 16:32

Уже тепліше гріе сонечко, милують око підсніжники, пробивається зелена травичка. Усе прокидається від зимового холодного сну, оживає, а це означає, що прийшла весна – час відродження, оновлення, надії на краще, віри в перемогу. Звичайно, ми ні на хвилину не переставали вірити, що добро переможе зло, що українці зможуть здолати своїх ворогів. Ще й досі на сході України точиться запекла боротьба наших захисників із російським агресором, і, безперечно, усі, хто знаходиться вдома, підтримують усіх, хто перебуває на передовій ліній фронту. Люди багато чого роблять для української армії. Наші волонтери дивують весь світ. Повністю вдягнути армію, прогодувати і забезпечити вояків – не так просто. Волонтери громади храму «Всіх Святих Землі Української» знову зібрали допомогу, аби воїни-земляки вкотре переконалися, що вони роблять потрібну справу, що їх люблять і чекають з перемогою вдома. Ризикуючи власним життям, волонтери доставляють усе необхідне для наших захисників. Шлях цієї волонтерської поїздки пройшов до однієї із найгарячіших точок зони АТО, де перебуває один із волонтерів, а сьогодні воїн. Під час цієї поїздки було доставлено продукти харчування. Ось і закінчилася чергова поїздка. Хоча ні, ніщо не закінчилося, адже ми кожен день читаємо і слухаємо новини, тобто думками перебуваємо там, на фронті, намагаємося рахувати, скільки бійців вижило, скільки загинуло, радіємо за перших і тужимо за другими. Вічна слава героям, що полягли за свободу і незалежність нашої Батьківщини! Ми повинні боротися далі усі разом, а не окремо. Тоді вірю, що переможемо.

Останнє оновлення на Четвер, 22 грудня 2016, 12:22
Детальніше...
 
Поспішайте робити добро ! PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Субота, 19 грудня 2015, 06:47

19 грудня в Україні відзначається День святого Миколая — одне з найсвітліших і найрадісніших свят усього християнського люду. У цей день і кожен з нас, згадуючи дитинство, сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише святому Миколаю, який є найбільшим прикладом милосердя, доброти, заступництва для скривджених, знедолених і тих, хто потребує допомоги? На свято св. Миколая ми згадуємо важливість добрих справ. У цьому світі багатих і бідних без добра не може існувати добре життя як для одних, так і для інших. Кращі у матеріальному можуть багатіти в духовному, роблячи добро, а убогі в матеріальному можуть давати своє благословення тим, від кого отримають доброту. Одні без других зачерствіють – хто в надлишку, а хто в розпачі. 15 грудня волонтери храму «Всіх Святих Землі Української»,зібравши подарунки, вирушили до наших захисників, що знаходяться в Покровському районі Дніпропетровської області. Воїнам було доставлено теплі речі,які зігріють у зимові холоди, а також продукти харчування: картоплю, цибулю, консервацію, рибу від Юрія Громового… Ісус Христос навчив нас робити добрі діла, які були б добрими ще й в очах Бога. Одна із умов – це не чекати віддачі, відплати. Тож продовжуймо цю гарну традицію, обдаровуймо одні одних добром і любов'ю та нехай у всіх повсякчас і щоденно очі світяться радістю та щастям, а великий Чудотворець вселяє в наші душі надію і віру на краще майбутнє!

Останнє оновлення на Четвер, 22 грудня 2016, 12:23
Детальніше...
 
Тепло рідної домівки PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Субота, 31 жовтня 2015, 21:05

Ось і промайнуло тепле літечко. Надворі стало прохолодно. Захисники нашої країни ще перебувають на передовій і, звичайно, потребують допомоги, тепла, підтримки. Близькі завжди думками зі своїми чоловіками, синами, братами, нареченими, але допомогти їм можуть лише гарними словами, теплими речами та смачними передачами з дому. Осторонь проблем воїнів не залишаються і волонтери, завдяки яким і тримається українська армія. Чергову поїздку до земляків з Тальнівщини в зону АТО організували волонтери Самооборони і настоятель храму «Всіх Святих Землі Української». На передову було доставлено тепловізор та біноклі, придбані Тальнівською громадською організацією «Самооборона»; іменні передачі від рідних, хліб та булочки з Мошурівського хлібозаводу, картоплю, капусту, моркву від підприємця з Майданця, медикаменти та теплі речі від парафіян нашого храму, солодощі та крупи від Склярука Григорія. Завдяки волонтеру Юрію Громовому, який брав участь у поїздці, було передано воїнам продуктові набори із Жашківського району, також за кошти Савісько А.В. було закуплено чай, каву, станки для бриття, шкарпетки . Воїни захоплюються і пишаються всіма, хто присвячує свій талант, час, енергію індивідуальним і колективним акціям, проявляє щире бажання допомогти країні, не чекаючи подяк та винагород. Вони дякують людям з добрими та чуйними серцями, які безкоштовно займаються громадською діяльністю та роблять вагомий внесок у захист своєї землі. Поки є такі люди, наша країна буде процвітати. Отець Степан Драбик.

Останнє оновлення на Четвер, 22 грудня 2016, 12:24
Детальніше...
 
Подарунки з рідної домівки PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Субота, 27 червня 2015, 17:03

У нинішній непростий час, час випробовувань на нашій Українській землі, напевно, немає таких людей, які б байдуже ставились до сьогоднішніх трагічних подій. Тисячі воїнів стали на захист нашої Вітчизни, а весь український народ, хто чим може, допомагає захисникам відновити мир. Українська церква всіляко підтримує бійців АТО . Не винятком є і храм «Всіх Святих Землі Української». На території храму, у каплиці, збирається гуманітарна допомога та кошти. Ризикуючи власним життям, волонтери доставляють усе необхідне в найгарячіші точки зони АТО. Шлях чергової волонтерської поїздки двома мікроавтобусами пройшов такими населеними пунктами, як Червоноармійське, Уманське, Калинівка, Курахове, Волноваха(14 Черкаський батальйон, 72 батальйон з Білої Церкви), Карлівка,Розівка. Під час цієї поїздки було доставлено продукти харчування:помідори, огірки, картоплю, сало з Майданця(ТОВ “Колос”), Петро Дупчак із села Соколівка Жашківського р-ну передав воїнам тушонку, каші власного виготовлення, гілочки з соковитими черешнями,солодощі, хлібо-булочні вироби (Мошуровської хлібопекарні) та передачі від батьків, які передано з рук у руки воїнам- тальнівчанам. Про затишок рідної домівки нашим воїнам-землякам нагадала прихожанка храму Ольга Леонідівна, яка теплотою власних рук наліпила два відра вареників з вишнями. У Калинівці воїну з Тальнівського району було подаровано автомобіль-джип «Opel Frontera». До збору коштів для його придбання долучилася громада нашого храму, Тальнівський (РЕС)  та волонтери «Самооборони»Тального. У поїздці брали участь о.Степан Драбик, Юрій Громовий, Станіслав Волощук, Володимир Швець, Олександр Яровий, Борис Захаров. Воїни захоплюються і пишаються всіма, хто присвячує свій талант, час, енергію індивідуальним і колективним акціям, проявляє щире бажання допомогти країні, не чекаючи подяк та винагород. Вони дякують людям з добрими та чуйними серцями, які безкоштовно займаються громадською діяльністю та роблять вагомий внесок у захист своєї землі. Поки є такі люди, наша держава буде процвітати.

о.Степан

Останнє оновлення на Четвер, 22 грудня 2016, 12:25
Детальніше...
 
Збережемо нашу Землю PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Четвер, 09 квітня 2015, 10:55

Можна все на світі вибирати, сину, Вибрати не можна тільки Батьківщину. Відомі слова Василя Симоненка актуальні для сучасного українця. І кожен патріот виконує свою місію в ці чорні і криваві дні для України: воїни зі зброєю в руках на лінії фронту,медичний персонал в госпіталях, а ті,хто залишився вдома,підтримують усіх з допомогою волонтерів. Незабаром в Україні Великдень.

Чергова поїздка на передову була передсвяткова. Воїнам завезли, медикаменти від простуди, продукти харчування, одяг. Такі поїздки викликають почуття гордості за свій народ, адже ні діти, ні дорослі не стоять осторонь подій,що відбуваються в Україні. Воїни щиро дякують за любов,доброту,підтримку та розуміння. Нехай кожен українець молиться словами Тараса Петриненка Боже,Україну збережи Господи, помилуй нас!

Останнє оновлення на Четвер, 22 грудня 2016, 12:26
Детальніше...
 
Разом збережемо нашу рідну Україну PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Субота, 21 лютого 2015, 11:52

Трагічні події,які відбуваються зараз в Україні,змушують кожного замислитись над життям: на землі людина повинна залишити слід. Громада храму "Всіх Святих Землі Української" докладає багато зусиль,щоб допомогти воїнам,які перебувають в зоні АТО. 17 лютого,завантаживши мікроавтобус теплими речами,продуктами харчування,подарунками,вирушили в зону бойових дій. Майже рік ми чуємо: війна,обстріли,сльози,смерть...Болісно щоразу бачити ще більше зруйновані міста й села,усе менше місцевого населення,яке в них залишається. Учні Тальнівського ліцею передали воїнам обереги, листи та малюнки,які безперечно зігріють душу нашим захисникам,зроблять їх сильнішими. Воїни–кращі сини України–дякують учням школи № 2 та ліцею,усім людям Тальнівщини. Усі вірять,що наші зусилля не даремні – і незабаром настане мир,а подвиг тих,хто віддав життя,залишиться в нашій пам'яті назавжди.

Останнє оновлення на Четвер, 22 грудня 2016, 12:27
Детальніше...
 
відвідали бійців у зоні АТО PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Четвер, 29 січня 2015, 06:35

Чергова поїздка Активісти,що працюють у каплиці храму "Всіх Святих Землі Української",продовжують волонтерську діяльність для підтримки української армії. 24 січня тальнівчани відправилися в чергове відрядження з гуманітарною допомогою. І цього разу шлях лежав до Донецька.До зони АТО вирушило три мікроавтобуси,які завантажили всім необхідним для воїнів. Адже волонтери не раз на власні очі бачили, у яких умовах живуть наші захисники,яка допомога їм потрібна. Поїздка була особлива тим, що разом з нами повернувся на місце служби боєць,який мав можливість зустрітися з рідними та друзями Віриться,що і цей внесок допоможе нашим захисникам вистояти і перемогти. Хлопці висловлюють велику подяку за моральну та матеріальну підтримку небайдужим землякам~патріотам. Будемо і надалі підтримувати наших бійців~земляків.

Останнє оновлення на Четвер, 22 грудня 2016, 12:27
Детальніше...
 
майбутнє України залежить від кожного з нас PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Понеділок, 22 грудня 2014, 18:10

 


П
риємних моментів в зоні АТО завжди чекають з нетерпінням. От і цього разу ми привезли на передові блокпости чергову партію продуктів харчування, теплого одягу, бензопили, буржуйки . Учні   Тальнівської ЗОШ №2 передали печиво, аби  нагадати нашим солдатам про тепло домашнього затишку, та малюнки, які  постійно підтримували б настрій та допомагали їм захищати нашу рідну Україну. І кожен малюночок вже усміхнені бійці трепетно кладуть в кишеню однострою, напроти серця (як оберіг від ворожої кулі), або чіпляють під броню чи у середину бойових машин, а то й разом з іконами вішають на стінках наметів. Також учні зв’язали маскувальну сітку. Отримуючи такі подарунки,  військові просять передати дітям одне – ДЯКУЮ

Останнє оновлення на Четвер, 22 грудня 2016, 18:18
Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 Наступна > Кінець >>

Сторінка 1 з 2
Ікона дня

 

Рекомендую переглянути
Наш банер

Тальне

<a href="http://talne-cercva.com.ua/"><img src="http://talne-cercva.com.ua/images/banners/s.gif" border="0" alt="Тальне" hspace="50" width="95" height="33" /></a></p>

Погода Тальне